Kinkrsoftware

Wij denken dat iedereen een eerlijke kans moet krijgen om zijn of haar boterham te verdienen. In een wereld waarin velen proberen net die extra cent omzet te maken, lijkt dat bijna op een filantropische instelling. Echter smeert u op uw boterham echt meer pindakaas als u meer salaris ontvangt?

Wij gaan uit van een model dat enerzijds wordt betaald uit een opdracht, en anderzijds betaalde ondersteuning biedt. Om zo een selectie van onze gebruikers een voorrecht te geven op die hulp. Wat niet weg neemt dat deze ondersteuning iets kan opleveren voor de overige klanten in documentatie of hulp applicaties.

Wij leveren producten onder een gangbare open-source licentie, dat betekent dat u of uw klanten en gebruikers toegang hebben tot de producten die u vanaf deze site heeft gedownload, of wij voor u op maat hebben gemaakt. Wat u maakt blijft uw eigendom, wij geven onze producten weg.

Wij verwachten van u dat u onze filosofie respecteert en als het tot afspraken is gekomen, wij deze beide nakomen. Zowel in uitvoering als betaling.